keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Uusi rekrytointitapahtuma RekryJuna 2014 Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa on Nuorisotakuun asialla

Kevät on rekrytointien aikaa. Blogin lukijat, jakakaa tietoutta alla olevasta RekryJuna 2014-tapahtumasta eteenpäin verkostoissanne, nuorillenne!


Mukavaa loppuviikkoa toivottaen,

Anne Heinonen
Suunnittelija, Uraohjaamo-hanke (ESR)
Pohjois-Savon ELY-keskus



RekryJuna 2014 –rekrytointitapahtuma auttaa työnantajia sekä työntekijöitä kohtaamaan toisensa. Tapahtumassa työantajat etsivät uutta työvoimaa sekä esittelevät yritystään sekä tarjolla olevia työtehtäviä työnhakijoille. Työnhakijalle tapahtuma on oiva tilaisuus esittäytyä ja tarjota osaamistaan työantajalle.

Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimiston järjestämässä RekryJuna 2014 –tapahtumassa kiinnitetään erityistä huomiota Nuorisotakuun hengessä nuoriin työnhakijoihin ja heidän työllistymiseensä. RekryJuna 2014 –tapahtuma onkin eräänlainen Nuorisotakuun haaste, jonka yritykset ovat ottaneet vastaan hyvin.

RekryJuna 2014 –tapahtuma järjestetään Iisalmessa 10.2.2014 klo 12-15, Kuopiossa 11.-13.2.2014 klo 12-15 sekä Varkaudessa 17.2.2014 klo 12-15. Tapahtuma järjestetään TE-toimiston tiloissa ja mukaan on ilmoit-tautunut yhteensä vajaa 30 näytteilleasettajaa. Iisalmen, Kuopion ja Varkauden kaupungit ovat tapahtu-massa mukana esittelemässä monipuolista työtarjontaa ottaen osaltaan vastaan Nuorisotakuuhaasteen.

Iisalmessa mukana on kaupungin lisäksi Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä sekä Attendo Oy joilla on tarjolla hoiva-alan työtä. Raskaampaa teollisuutta edustaa puolestaan Ponsse Oyj. Kaupan alan työtä on vastaavasti tarjolla Osuuskauppa PeeÄssän ja K-rauta Masan tarjoamina. Matkailu ja ravintola-alan työmahdollisuuksia tarjoaa Mc Donald’s sekä Osuuskauppa PeeÄssä jotka hakevat tekijöitä myös ravintolapuolelle.

Kuopiossa RekryJuna pysähtyy kolmeksi iltapäiväksi jolloin jokaiselle päivälle on tarjolla oma kattauksensa paikallisia työnantajia ja työpaikkoja. Kaupan alan työpaikkoja on tarjolla mm. Ikean, Keskon ja Osuuskauppa PeeÄssän toimesta. PeeÄssä on tapahtumassa kahtena päivänä hakien työntekijöitä myös matkailu- ja ravintoala-alalle. Matkailualan työtä on tarjolla niinikään Matkailukeskus Rauhalahden esittelypisteellä. Kuopiossa hoiva-alan työtä on tarjolla Kuopion Yliopistollisen sairaalan sekä Caritas-Säätiön tarjoamina. Mukaan on myös ilmoittautunut Yara Suomi Oy Silinjärveltä, jolla on tarjolla kymmeniä kesätyöntekijän/harjoittelijan paikkoja eritehtäviin. Yara Suomi Oy hakee mm. Kaivostekniikan, rikastustekniikan, prosessi- ja kemiantekniikan, mekaanisen kunnossapidon/kone- ja metallitekniikan, sähkötekniikan, automaatiotekniikan ja laboratorioalan kesätyöntekijöitä ja harjoittelijoita.

Varkaudessa mukana ovat perinteisiä maataloustuotteita tuottava Famifarm Oy. Kaupan- ja myyntialan työtä tarjoavat Osuuskauppa PeeÄssä, Call Waves Solutions Finland Oy ja Rautia K-Maatalous Malinen. Siivous- ja kiinteistönhuoltoalan työpaikkoja esittelevät puolestaan ISS Palvelut Oy sekä SOL Palvelut Oy. Myös Seurakunta sekä leppävirtalainen Setlementti Ukonhattu Ry ovat Varkaudessa mukana kertomassa työmahdollisuuksistaan.

Iisalmessa, Kuopiossa sekä Varkaudessa on myös mukana Eures-palvelu esittelemässä EU ja ETA-alueen työmahdollisuuksia.


RekryJuna 2014 –tapahtuma järjestetään TE-toimiston tiloissa:

Iisalmi: Karjalankatu 3
Kuopio: Asemakatu 38-40
Varkaus: Wredenkatu 2

Tapahtumaan tarkempaa aikataulua ja päivittyvää osallistujalistaa kannattaa seurata Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimiston sivujen tapahtumakalenterista soitteessa www.te-palvelut.fi/pohjois-savo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti