maanantai 12. toukokuuta 2014

Tapahtumavinkki: Tulevaisuuspaja tarkastelee nuorisotakuun ensimmäistä vuotta – seuraa tilaisuutta verkossa

Nuorisotakuun ensimmäistä vuotta käsitellään Helsingin messukeskuksessa järjestettävässä tulevaisuuspajassa 14.–15.5.2014. Nuorisotakuun tulevaisuuspajan tavoitteena on luoda katse ei vain tulevaisuuteen, vaan myös jo toteutuneeseen ja pohtia, miten ensimmäinen vuosi meni ja miten voisi mennä vielä paremmin. Seminaarissa vaihdetaan kokemuksia ja käytäntöjä eri puolelta maata tulevien, nuorten palveluiden parissa toimiville ammattilaisten kesken. Luonnollisesti myös Pohjois-Savosta on menossa paikan päälle osallistujia.

Ensimmäinen päivä keskittyy työ- ja elinkeinoministeriön Kuntoutussäätiöltä tilaaman nuorisotakuun ensimmäisen toimeenpanovuoden seurannan ja arvioinnin tuloksiin. Seminaarissa käydään läpi osana tutkimustyötä kehitetyt nuorten tilannetta seuraavat indikaattorit.

Toisena päivänä tavoitteena on tutkimustiedon ja hyvien käytäntöjen pohjalta ideoida yhdessä nuorisotakuuseen liittyvän yhteistyön kehittämistä.

Seminaarin ohjelma löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta: http://www.kuntoutussaatio.fi/files/1567/tulevaisuuspaja.pdf

Menikö ilmoittautuminen ohi? Ei hätää! Kiinnostuneet voivat seurata seminaaria myös verkossa osoitteessa http://wms.magneetto.com/tem/2014_0514_nuorisotakuu/view

Keskusteluun voi myös osallistua sosiaalisessa mediassa #nytpaja

Terveisin,
Suvi Pesonen, suunnittelija
Uraohjaamo-hanke (ESR)
Pohjois-Savon ELY-keskus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti