sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Kevättä rinnassa kohti Megatärskyjä


Mitä tapahtuu, kun keskellä kaamosta laitetaan viiden suunnittelijan ja yhden projektipäällikön päät yhteen… ja laitetaan heidät suunnittelemaan kevättä? No tärskythän siitä syntyy!
Päätimme Nuoret Duuniin -tiimissä, että nyt on aika tehdä tiiviissä yhteistyössä laaja, maakunnallinen rekrytapahtuma, joka tuo yhteen alueemme osaajat ja työnantajat.  Hyödynnetään jo tapahtumasuunnittelun alkuvaiheessa tätä positiivista yhdessä tekemisen henkeä, joka on edesauttanut nuorisotakuun toteutumista maakunnassamme.
Onko nimi enne? Näin me uskomme! Liikkeellä ollaan levein hartein, joten tavoitteetkin ovat sen mukaiset. MEGAtärskyille tavoitellaan jopa 6000 työnhakijaa ja yli 150 rekrytoivaa työnantajaa eri toimialoilta.
Kiertueen aikataulu:
tiistai 1.3.2016: Kuopio, Kuopio-halli klo 12–17
keskiviikko 2.3: Iisalmi, Kulttuurikeskus klo 12–15
torstai 3.3: Varkaus, Warkaus-sali klo 12–15

Yrittäjyyden edistäminen on vahvasti esillä messuilla. Lisäksi työnhakijoille on tarjolla CV-studio, jossa he voivat tehdä maksuttoman video-CV:n sekä saada uuden CV-kuvan. Myös muuta oheisohjelmaa on luvassa. Tuoreita messu-uutisia voi seurata tapahtuman Facebook-sivujen kautta bit.ly/megatarskyt tai tapahtuman verkkosivuilla www.nuoretduuniin.fi/megatarskyt

Osallistuminen on täysin maksuton niin työnantajille kuin työnhakijoille. Näytteilleasettajaksi voi ilmoittautua 12.2.2016 asti.

Tärskyillä tavataan!


Duuniterveisin,
Suvi Pesonen
Projektisuunnittelija, Nuoret Duuniin 2017 -hanke

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti