tiistai 12. maaliskuuta 2013

Sneak peek!


Aurinkoista tiistaita kaikille! :)



Viimeisin viikko on mennyt pääosin toimeenpanosuunnitelman ja palvelukartan hahmottelulla sekä materiaalien työstämisellä. Lisäksi olen kartoittanut kuntien kesätyötilannetta ja sopinut tapaamisia. Ensiviikolla tapaan elinkeinoelämän edustajia, joilloin keskustelemme projektista ja nuorisotakuusta heidän näkökulmastaan.

Tässä pieni sneak peek siitä, millainen toimeenpanosuunnitelman rakenne ja visuaalinen ilme tulee näillä näkymin olemaan! Eli nuo A4 osiot kuvassa.




Ensin lyhyesti nuorisotakuusta ja Pohjois-Savon tilanteesta. Sitten käydään toimija/toimialakohtaisesti läpi palvelut, joiden kautta nuorisotakuuta toteutetaan. Palvelut listataan napakaksi kokonaisuudeksi. Jokaisen palvelukokonaisuuden alle tulee oranssiin kehykseen se, miten seurantaa toteutetaan. Seuraavan suuremman otsikon alle listataan palveluiden pullonkauloja, haasteita ja kehittämiskohteita. Tämän jälkeen listataan kuinka nuorisotakuuseen liittyviä toimintoja seurataan, kehitetään ja työstetään jatkossa. Toimeenpanosuunnitelmassa tuodaan myös esille hyviä käytäntöjä ja hankkeita nuorisotakuuseen liittyen.
Suunnitelma elää keväällä sen mukaan, mitä asioita te yhteistyökumppanit haluatte tuoda esille. Tämän suunnitelman sisältö luodaan yhdessä! 

Työ- ja elinkeinohallinnon tiedot minulla jo luonnollisesti työpaikkani puolesta onkin, ja nyt maaliskuussa odottelen saavani teiltä vastauksia lähettämääni pienimuotoiseen kyselyyn ;)  Työstämme sisältöä sitten tarkemmin yhdessä huhtikuussa.


Muistattehan, että ilmoittautuminen kevään kokoontumisiin ja workshopiin päättyy ensiviikon perjantaina 22.3.

Tämä projekti on tärkeä alkustartti Pohjois-Savon nuoritakuun toimeenpanolle ja yhteistyölle, joka tulee jatkumaan tämänkin projektin jälkeen, joten kannustan teitä osallistumaan ja innostumaan!


Ihanaa alkanutta viikkoa!

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti